چهار ویژگی صدای موسیقیایی، کلیت صدای افراد را می سازند. برای داشتن یک صدای خوب، ارتفاع صدا بسیار مهم است. چرا که یک خواننده خوب باید حداقل 15 نت پیوسته در کلاویه های سفید پیانو را شامل شود. دیگر ویژگی مهم، کشش صداست. هیچکس دوست ندارد به صدای بریده بریده گوش دهد. برای داشتن کشش صدای مناسب، نیاز به تمرین فراوان در زمینه نفس گیری و کنترل هوای محبوس در حنجره است.
شدت صدا نیز در داشتن صدای خوب موثر است. تربیت و کنترل صدا به نحوی که شدت و ضعف آن تحت اراده شما باشد و نه تحت اراده محیط، بسیار مهم است. داشتن صدای قوی با قابلیت تبدیل شدن به صدایی ضعیف در مواقع مورد نیاز، یکی از ویژگی هایی است که صدا را از یکنواختی در می آورد و به آن روح می بخشد.
اما مهمترین بخش صدا یعنی رنگ و شخصیت آن، نیاز به نگهداری و مراقبت خاص دارد. مصرف مواد ی که روی حنجره تاثیر گذارند می تواند در حفظ یا تخریب آن موثر باشد.
یکی دیگر از ویژگی های صدای خوب، وجود معنویت و احساس در صداست. وجود احساس در صدا انقدر موثر است که گاها می توان تاثیر آن را از سایر موارد ذکر شده بیشتر دانست. اگر خواننده نتواند احساس آهنگ خود را منتقل کند، هرگز اثری ماندگار خلق نخواهد کرد. اگر ترانه ای شاد است، خواننده باید در موقع اجرا شاد باشد. احساس در صدای خواننده کاملا مشهود است و تظاهر به حسی که از آن دور است، موجب نازیبایی کار خواهد شد.
داشتن فن بیان و نفوذ کلام نیز یکی از ویژگی های کاربردی صدای خوب است. این بخش بیشتر برای مجریان و افرادی که نیازمندند در کمترین زمان به هدف مکن دست یابند حائز اهمیت است.

ویژگی صدای خوب

صدای خوب

فرق میان موسیقی سنتی و موسیقی پاپ چیست؟

موسیقی ممتاز

مکتب های موسیقی ایرانی

ردیف موسیقی

ردیفهای موسیقی

صدای ,ویژگی ,صدا ,خواننده ,های ,موثر ,صدای خوب ,از ویژگی ,احساس در ,نیاز به ,مهم است
مشخصات
آخرین جستجو ها